توصیه مهم به خریداران طلا و سکه| هشدار درباره خرید طلای آب شده
خرید طلا یکی از راه های سرمایه گذاری است که معمولا برای سرمایه های زیر 500 میلیون تومان استفاده می شود. خرید طلا می تواند سود خوبی به شما بدهد اما باید بدانید که چه زمانی خرید کنید و چه زمانی بفروشید. اگر زمان خرید طلا را درست کارشناسی نکنید و در زمان اشتباه طلا بخرید ممکن است متحمل ضرر شود.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان، برای جلوگیری از تقلب و زیان دیدن به مردم توصیه کرد به جای خرید طلای آب شده طلای ساخته شده بخرند.
به گزارش ایسنا، حمیدرضا نیکخواه نیاز به آموزشهای امور مالیاتی را در هر مقطع سنی و صنفی جدی دانست و اظهار کرد: ما با توجه به مسائل جامع تجارت و سامانه مؤدیان که به تازگی بهروز شده است، جلسات آموزشی زیادی در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با فعالان اصناف برگزار کردیم که با استقبال از سوی همکاران مواجه شد. با توجه به اینکه امروزه نحوهی محاسبات مالیاتی تغییر کرده و الکترونیک شده است، نیاز به کسب آموزش بیشتر احساس میشود.
در میان اخبار
- فال حافظ امروز شنبه 13 اردیبهشت 1404 با تفسیر کامل؛ برای خودت اسپند دود کن
- راز جدایی بهاره رهنما از پیمان قاسم خانی؛ فردای صبح نامزدی با پیمان قاسمخانی فهمیدم ما نمیتوانیم..۲۴ سال تردید داشتم!
- قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404؛ شوک در بازار طلا؛ رکورد تاریخی سکه شکست!
- نگاهی به زندگی شخصی و بیوگرافی بهنوش طباطبایی؛ از تحصیلات تا درخشش در سینما و تلویزیون + عکسها
- شرایط جدید خرید سوابق سربازی در تامین اجتماعی اعلام شد| حقبیمه سوابق سربازی چگونه محاسبه میشود؟
او ادامه داد: توصیه من به همکاران صنف طلا و جواهر این است که سامانه مؤدیان را رصد کنند، فاکتورهای لازم را در سامانه ثبت و از واریزیهای غیر معقول به حساب خود خودداری کنند.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان، برای جلوگیری از تقلب و زیان دیدن به مردم توصیه کرد به جای خرید طلای آب شده طلای ساخته شده بخرند چراکه درصد خطای مصنوعات ما صفر و بهتر است به جای خرید سکه یا طلای آب شده، مصنوعات طلا با فاکتور سربرگدار از واحد را خریداری کنند تا از هرگونه تقلب و کلاهبرداری در امان بمانند.
کسب آموزشهای مالیاتی، مانعی برابر چالشهای آتی
علی موزرانی، نائب رئیس اول اتحادیۀ طلا و جواهر اصفهان نیز گفت: پیش از این، ادارهی دارایی با مؤدیان تعامل رو در رو داشت و فعالان صنفی با گفتوگو و توافقات مالیات خود را مشخص میکردند، اما با شرایط امروز، آشنایی با تکالیف مالیاتی به آنان کمک میکند که راحتتر کار خود را به سرانجام برسانند. تکالیف دارایی زیاد شده و همکاران ما وقت زیادی برای این مسائل از دست میدهند، بنابراین دنبال مسیر راحتتر میگردند.
وی افزود: قبلا سالی یک بار به ادارهی دارایی مراجعه میکردند، اما الان با اظهارنامههای سه ماهه و سالانه مدام با مقولهای چون مالیات مواجه هستند. کسب آموزشهای لازم و مشورت یک مشاور مالیاتی به آنان کمک میکند که در آینده با چالش مواجه نشوند و این مسیر برای آنان هموارتر شود.
او خاطرنشان کرد: طبق آماری که سازمان امور مالیاتی ارائه داده تقریبا شفافیت روز به روز در بخش تجاری و افراد حقیقی در حال افزایش است. برای فعالان صنفی نیز بهتر است تکالیفی که منجر به جریمه شدن آنها میشود را انجام ندهند و در جلسات آموزشی، آموزش ببینند و به سوالاتشان پاسخ داده شود.