شیوع بیماری مغز و اعصاب در ایران: جراحی به عنوان راهحل

بیماری مغز و اعصاب در ایران نسبت به دیگر کشورها شیوع بالاتری دارد و این موضوع نگرانیهایی را در سطح ملی ایجاد کرده است. طبق آمارهای موجود، بیماری مغز و اعصاب در کشورمان به میزان قابل توجهی از میانگین جهانی بالاتر است. این بیماری میتواند تأثیرات منفی زیادی بر کیفیت زندگی افراد داشته باشد، اما خوشبختانه با پیشرفتهای پزشکی، درمانهایی همچون جراحی میتوانند به کاهش علائم و بهبود وضعیت بیماران کمک کنند. متخصصان به افراد مبتلا به بیماری مغز و اعصاب توصیه میکنند که به محض مشاهده علائم، برای تشخیص و درمان سریع اقدام کنند.
وحید حیدری دبیر علمی دومین کنگره بینالمللی جراحی صرع امروز در مراسم افتتاحیه این کنگره که در هتل اسپیناس تهران برگزار شد، اظهار کرد: از مجموع یک میلیون مبتلا به صرع در کشور ، ۳۰ درصد یعنی تقریبا ۳۰۰ هزار نفر از این تعداد قابل درمان با روش جراحی هستند.
وی ادامه داد: جراحی در زمانی اتفاق میافتد که با درمان دارو نتوان بیمار را درمان کرد. در این صورت بررسی قبل از جراحی انجام میشود تا کانون تشنج شناسایی و جراحی انجام شود.
به گفته دکتر حیدری، در دانشگاه علوم پزشکی ایران و بیمارستان فیروزگر تجهیزات مورد نظر وجود دارد و به عنوان مراکز درمان بیماری صرع آماده خدمترسانی هستند.
وی با بیان اینکه شیوع بیماران مبتلا به صرع در کل دنیا یک درصد است، گفت: این آمار در ایران بیشتر و ۱.۲ درصد است، یک میلیون نفر از مردم ایران دچار بیماری صرع هستند.
دبیر علمی دومین کنگره بینالمللی جراحی صرع افزود: این کنگره امسال با شرکت اساتید داخلی از سراسر ایران و اساتیدی از کشورهای آمریکا، فرانسه، اتریش، چین و استرالیا برگزار میشود.
حیدری با بیان اینکه برای اطلاع بیشتر از این بیماری میتوان به سایت Epilepsy .ir به عنوان مرکز و مرجع تخصصی بیماری صرع مراجعه کرد، بیان کرد: با برگزاری چنین کنگرههایی میتوان همکارانمان را بیشتر بشناسیم و دانش خود را در زمینه صرع بهروز کنیم. همچنین میتوانیم در زمینه مسائل علمی با یکدیگر همافزایی داشته باشیم.
دومین کنگره بین المللی جراحی صرع به مدت ۲ روز در حال برگزاری است.
